Afbeelding

Gratis cursus Koken Binnen Je Budget

maandag 18 september 2023 9:30 tot 12:30

EERBEEK - Hoe krijg ik een gezonde en betaalbare maaltijd op tafel? Bij de cursus ‘Koken binnen je budget’ krijg je tips over voordelig koken met gezonde ingrediënten. Maar ook krijg je advies over hoe je zelf eenvoudig de hoeveelheden van het recept kunt aanpassen. Het is een laagdrempelige cursus onder begeleiding van een kookdocent. Gezond en betaalbaar koken, staat centraal. Elke les koken we gezamenlijk een gerecht en aan het einde van de les eten we dat gezellig samen op 

Meer dan alleen koken!
Wat leer je tijdens deze cursus? Je leert een gerecht te koken, hoeveelheden ingrediënten te berekenen en etiketten te lezen. Maar ook hoe je verstandig om kan gaan met geld en een huishoudbudget. Dit doe je niet alleen maar samen met de hele groep. Iedere kookles gebruiken we een andere (voordelige) groente. Denk aan bloemkool, boontjes of pompoen. De gerechten die we maken passen in een gezonde leefstijl en een kleine portemonnee.

Praktische informatie

De cursus is gratis en bestaat uit 8 lessen van ongeveer drie uur. De eerst kookles is op 18 september. We starten om 09.30 en sluiten af om 12.30 uur. Kom naar de Bibliotheek aan de Coldenhovenseweg 13 te Eerbeek.

Voor meer informatie en aanmelden 

Stuur een e-mail naar m.schotpoort@bijdebieb.nl of bel Mariël via 06-15208864.