vv Loenermark
vv Loenermark Foto:

Passend voetbalcircuit voor G-Voetballers

vrijdag 9 juni 2023 18:30 tot 20:00

LOENEN - Voetbalvereniging Loenermark uit Loenen doet mee aan het Nationale Voetbalweekend. De G-Voetbalcommissie organiseert een passend voetbalcircuit voor hun voetballers met een beperking. Niet leden uit de doelgroep kunnen ook meedoen. Het is niet noodzakelijk om voetbalschoenen te hebben, deelnemen kan ook op sportschoenen.

Het circuit bestaat uit voetbal gerelateerde spelletjes. Het wordt zo opgezet zodat het voor iedereen leuk en haalbaar is. Voor de organisatie is het belangrijkste dat alle deelnemers ervan genieten. Vorig jaar was het een groot succes. De commissie hoopt dat dit het dit jaar weer wordt.

Het circuit wordt op het hoofdveld uitgezet wat het extra speciaal maakt voor de deelnemers. Langs het veld staan zitbanken zodat het publiek zittend kan genieten van de geleverde prestaties. De activiteit is op vrijdag 9 juni van 18:30 – 20:00 uur. Aanmelden kan via g-voetbal@vvloenermark.nl, dit e-mailadres kan ook gebruikt worden voor vragen. De deelname is gratis.