Afbeelding

Passie in de bieb van Eerbeek

woensdag 7 juni 2023 20:00

EERBEEK - Op woensdagavond 7 juni is er, na het succes van de edities bij bieb Brummen, nu een ‘Eerbeekse TED-talk’ met mensen uit gemeente Brummen. Deze mensen nemen jou mee in hun passie. Ze vertellen en laten zien wat hen ooit paf deed staan. Dat kan een beroep of hobby zijn. De een noemt deze avond een inspiratieavond, de ander vindt de benaming TED-talk toepasselijk. Hoe dan ook: iedereen is van harte welkom om naar verrassende verhalen te luisteren van vier enthousiastelingen. Meld je aan via de agenda op www.bijdebieb.nl. 

Over de sprekers 

Een greep uit het programma: wandelaar Erik vertelt over ‘wandelen zonder plan,’ danser Chen is een hedendaags-moderne danser en hij neemt jou graag mee in zijn manier door te spreken d.m.v. dans. Klokkenmaker Christiaan deelt met het publiek graag het verhaald van de levende klokken terwijl Marian, poppenspeler, de magie van de verbeelding toont. Al met al allemaal bijzondere verhalen over een unieke hobby of beroep. 

Jij kunt hierbij zijn. Jonathan Vondeling, een van onze raadsleden, zal de presentaties aan het publiek introduceren.  Op woensdag 7 juni 2023, vanaf 20.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur in Bibliotheek Eerbeek. Leden betalen 4 euro, niet-leden 6 euro. Aanmelden: https://bijdebieb.op-shop.nl/7326/inspiratieavond-eerbeekse-ted-talk/07-06-2023