Afbeelding

Eerbeekse TED talk

woensdag 7 juni 2023 20:00

EERBEEK - Op woensdagavond 7 juni is er voor de derde keer een Eerbeekse TED talk. Dit is een inspiratieavond door mensen uit onze gemeente. Ze nemen jou mee in hun passie. Ze vertellen en laten zien wat hen ooit paf deed staan. Dat kan een beroep of hobby zijn. Iedereen is van harte welkom om naar verrassende verhalen te komen luisteren van vier enthousiastelingen. 

Wie gaan jou inspireren? 

We stellen ze kort aan u voor: Erik is wandelaar zonder plan, Chen is een danser die zijn innerlijke wereld uit, Christiaan is klokkenmaker van levende klokken en Marian is een poppenspeler die de magie van de verbeelding toont.

Jonathan Vondeling, een van onze raadsleden, zal de presentaties aan het publiek introduceren. Wil je deze avond bijwonen? Meld je aan via de Activiteitenagenda op www.bijdebieb.nl

Alles op een rijtje

Wanneer? Woensdag 7 juni

Hoe laat? vanaf 20.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur

Waar? Bibliotheek Eerbeek, Coldenhovenseweg 13

Kosten: leden 4 euro, niet-leden 6 euro.

Aanmelden: https://bijdebieb.op-shop.nl/7326/inspiratieavond-eerbeekse-ted-talk/07-06-2023