Afbeelding

Op naar een dementievriendelijke samenleving

maandag 5 juni 2023 19:00 t/m 21:00

BRUMMEN - Het taboe voorbij…. Samen onderweg naar een dementievriendelijke samenleving

Op maandagavond 5 juni 2023 19:00 uur organiseert het Geheugensteunpunt Brummen een bijzondere voorlichtingsbijeenkomst voor alle inwoners die privé of beroepsmatig te maken hebben met dementie. Of voor hen die meer willen weten over dit onderwerp. 

Er is een interessant en interactief programma samengesteld. De belangrijkste onderdelen die aan bod komen zijn:

  • Een korte inleiding door de coördinator van het Geheugensteunpunt in onze gemeente
  • een gastspreker van St. Alzheimer Oost-Veluwe neemt ons mee in de wereld van dementie (actuele cijfers, feiten, ontwikkelingen en vooruitzichten).
  • aansprekende interviews met een casemanager dementie, een mantelzorger en twee inwoners met dementie.

We koppelen de feiten en verwachtingen aan de beleving en ervaringen uit de praktijk. Zo verzamelen we tips en verbeterpunten. Met als doel het taboe terug te dringen en de Brummense samenleving meer dementie bewust en vriendelijk te maken.

Waar: Tjark Riks Centrum in Eerbeek
Wanneer: maandag 5 juni
Hoe laat: van 19:00 tot 21:00 uur

De zaal is open vanaf 18.30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om nog even na te praten. Er zijn géén kosten aan verbonden. Graag vooraf aanmelden via mailadres brummen@hetgeheugensteunpunt.nl of telefoonnummer 06 28457299.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met coördinator Wendie Derks. Doe dit via mailadres brummen@geheugensteunpunt.nl of telefoonnummer 06 – 28457299.