Chris Ros bij het voedselbos.
Chris Ros bij het voedselbos.

Brummense dorpsdichter treedt op tijdens concert op Reuversweerd

zaterdag 3 juni 2023 0:00

BRUMMEN - Chris Ros, de huidige dorpsdichter van Brummen, zal tijdens het concert van het H.O.B. een gedicht voordragen dat zij speciaal voor dit evenement heeft gemaakt. Zij zal hierbij worden begeleid door slagwerker Siebe de Vries op vibrafoon.

Naast Chris Ros zijn er meerdere solisten die het optreden van het H.O.B. ondersteunen. Laura Engel, bekend van haar optredens bij Andre Rieu, zal onder andere het mooie lied ‘Besame Mucho’ zingen. Marlies Claasen presenteert het concert maar zal ook samen met een combo en het orkest verschillende nummers zingen. Guus Berkhout, bariton in meerdere lokale koren en rapper Pjotr uit Zutphen maken het programma voor de zangers vol.

In het eerste deel van het concert zullen de vijf Maestro’s uit Brummen laten zien hoe zij in korte tijd de basisprincipes van het dirigeren onder de knie hebben gekregen. Ze oefenen al maanden hun vaardigheden, ondersteund met tips en tricks van de ervaren dirigent van het H.O.B., Römanö Mediati.

De kaartverkoop is enkele weken geleden al gestart en de kaarten vliegen de deur uit. De VIP-kaarten zijn al uitverkocht, en ook van de vriendentafels zijn er nog maar een paar beschikbaar. Dus wees er snel bij, want als ook de tribunekaarten uitverkocht raken, wordt het op de zwarte markt duurkoop!

Zonder overdrijven kunnen we stellen dat dit een groots en bijzonder evenement wordt, dat in Brummen nog niet eerder is vertoond. Zeker als je de locatie in ogenschouw neemt; in het park van Reuversweerd, met zicht op het prachtig gerestaureerde huis. Nog maar een paar weken te gaan, ons advies is: stel het kopen van een kaartje niet langer uit.