Afbeelding

Ballen & Burgers

zaterdag 24 juni 2023 10:30

LOENEN - Vorig jaar organiseerde v.v. Loenermark het HORECA-toernooi. Dit was een groot succes! 25 Teams deden hieraan mee, zowel mannen als vrouwen uit de wijde omgeving.

Dit jaar wordt dit concept uitgebreid met het voetbaltoernooi “Ballen & Burgers”. Het toernooi voor bedrijven, horeca, familie en vrienden. Zodat nog meer groepen hun voetbalkwaliteiten kunnen tonen op het mooie complex.

Inschrijfgeld is EUR 30,00 per team. Je speelt 7 tegen 7. Aanvang 10.30 uur. Via de site van v.v. Loenermark kun je je opgeven voor dit toernooi. Ook bij dit toernooi is naast voetbal ook muziek, eten en gezelligheid een belangrijk onderdeel van deze dag. Vanaf 14:00 uur gaat het concept over naar “Beats & Burgers” voor een gezellig afterparty. Zanger Jermaine Stuiver zal er voor zorgen dat niemand stil blijft zitten! Het event is de gehele dag voor iedereen gratis te bezoeken. U komt toch ook op zaterdag 24 juni 2023!