Afbeelding

Projectkoor Brummen zingt Jenkins’ Stabat Mater

vrijdag 23 juni 2023 0:00

BRUMMEN - Eind juni van dit jaar presenteerden het Brummense Projectkoor en -orkest in twee voorstellingen aan ruim 1000 toehoorders het werk The armed man van Karl Jenkins.

De link https://youtu.be/tOacRZYfWWY geeft een indruk van het concert.

Koor en orkest hebben inmiddels besloten een ander werk van Jenkins op het programma te nemen en wel het Stabat Mater. Net zoals een groot deel van het werk van Jenkins bevat het Stabat Mater zowel traditionele westerse muziek als muziek met etnische instrumenten en zang. De repetities beginnen half februari 2023 en zijn op de zaterdagochtend in de Oude Kerk in Brummen. De concerten vinden plaats op 23 en 24 juni 2023. Zin om mee te zingen? Het koor zoekt nog enthousiaste zangers! Via projectkoorbrummen@gmail.com of tel.no 0612470446 krijg je alle informatie.