Gouden Regen op plankje
Gouden Regen op plankje

Eerbeekse kunstmarkt in het bos

zaterdag 17 juni 2023 13:00 tot 18:00

EERBEEK - Een groep kunstenaars, onderzoekers en liefhebbers is op zoek gegaan naar de grootste schat van deze streek. En die is gevonden! Het meest waardevolle is het Landschap, met de dieren, de vogels, de Natuur met de bossen en de bomen en de biodiversiteit. Met gepaste trots presenteren makers uit heel Nederland hun bevindingen op de Eerbeekse Kunstmarkt op Camping Robertsoord, Doonweg 4 bij Eerbeek op zaterdag 17 juni.

Schilderijen, foto’s, beeldhouwwerk, houtdraaiwerk, een boekpresentatie en muziek. Dat alles gemaakt met de Natuur als inspiratiebron en waarmee bewondering voor de Natuur tot uiting wordt gebracht.

Een oud-boswachter geeft excursies door het Markvoortsbos, en een groep is bezig boomklimdemonstraties voor te bereiden. Er komt muziek op houten instrumenten. En er is natuurlijk koffie, thee en wat lekkers.

Natura Artis Magistra, oftewel De Natuur is de Leermeesteres der Kunsten. De Kunstmarkt vindt plaats op het parkeerterrein en de speeltuin van de Groene Camping Robertsoord. Kom vooral op de fiets, bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren langs de Doonweg naast de zonneweide.

De burgemeester van de gemeente Brummen Alex van Hedel staat garant voor een verrassende opening om 13:00 uur. De Kunstmarkt is toegankelijk van 13:00 tot 18:00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie kijk op: www.onseerbeekbrummen.nl