Afbeelding

De slootjesdagen komen er weer aan!

zaterdag 10 juni 2023 14:00

EERBEEK - De IVN slootjesdagen vinden dit jaar voor de 9e keer plaats. Door heel Nederland worden activiteiten aan de waterkant georganiseerd. Kinderen en hun (groot) ouders gaan zelf op onderzoek uit, met schepnet, waterbak, zoekkaarten en loeppot. Samen met de IVN natuurgidsen ontdekken zij welke dieren en planten er in en rond de sloot leven en leren zij wat het nut van slootjes in Nederland is.

Op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni a.s. organiseert IVN Eerbeek e.o. 2 slootjesdagen. Op zaterdag 10 juni aan de Molenallee in Loenen bij de parkeerplaats van de Tennisvereniging L.T.C. en op zondag 11 juni a.s. bij de vijver in de Harmanahof, Loener Schepersweg, 7371 ET Loenen. Beide dagen ben je vanaf 14.00 uur welkom. Bij de Harmanahof is geen parkeergelegenheid. U kunt uw auto parkeren aan het begin van de weg, naast de kerk. Het is een paar minuten lopen. Beter is om op de fiets te komen. De slootjesmiddagen zijn gratis en vrij toegankelijk. Voor meer informatie kijk op de website van IVN afdeling Eerbeek e.o.