Afbeelding

Fotoactie voor ‘Jonge Mantelzorgers’

donderdag 1 juni 2023 0:00

BRUMMEN - Van 1 tot en met 7 juni is het “De Week van de Jonge Mantelzorger”. Een week waarin extra aandacht besteedt wordt aan al die jonge mensen (tot en met 24 jaar) die meer dan gemiddeld zorgen voor een gezinslid of familielid. 

Speciaal voor jou als Jonge Mantelzorgers in de gemeente Brummen is er een speciale foto-wedstijd georganiseerd waarbij jij twee bioscoopbonnen kunt winnen. De winnende foto wordt in Brummens Nieuws gepubliceerd in de Week van de Jonge mantelzorger. 

Wat moet je doen? Maak met je mobiel een mooie, dierbare, lieve, leuke, gezellige foto van jou en degene waarvoor je extra zorgt, een momentopname van jullie samen. Plaats er een pakkende zin (oneliner) bij en stuur de foto + tekst, uiterlijk 23 mei 2023 naar: s.thijsen@welzijnbrummen.nl  Let op: bij het insturen van de foto ga je akkoord met het plaatsen ervan in Brummens Nieuws.