Afbeelding

Covertijd Johnny Cash

donderdag 1 juni 2023 21:00

BRUMMEN/ BROEK - Op donderdag 1 juni is het tijd voor ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ in het cultuurhuis van Brummen/ Broek, ditmaal alle hits van Johnny Cash. De entree is € 7,50 en de avond begint om 21.00 uur. Er is geen voorverkoop. Als je deze avond dineert, is de entree gratis.

Deze 1e donderdag van de maand wordt er een eerbetoon gegeven aan een heel belangrijke naam die nog niet voorbij is gekomen, Johnny Cash. Hij was een van de invloedrijkste zangers, zowel binnen als buiten het country-genre. Zo belandde Johnny Cash in Rolling Stone op de 31e plaats van de honderd grootste artiesten aller tijden. Je kan zowel de classics van Cash and the Tennessee Two verwachten, als de nummers van de latere nummers van The American Recordings.

De line-up voor deze avond is:

  • Hugo van der Voort, Zang/Gitaar (Them Peckin’ Boys)
  • Harm van Essen, Zang/Gitaar (La Ratte/Black Top)
  • Anne-Maarten van Heuvelen, Zang/Contrabas (Black Top)
  • Jochem Jorissen, Drums (La Ratte)

Deze editie van Covertijd belooft weer een bijzondere avond te worden in hét cultuurhuis van Broek.

Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kun je vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719.