Zangkoor De Dissonanten
Zangkoor De Dissonanten

Dissonanten treden op

woensdag 31 mei 2023 19:30 tot 21:30

EMPE - Na een doorslaand succes van het eerste officiële optreden van zangkoor De Dissonanten in de grote kerk te Brummen wil het koor haar vleugels uitslaan. Heel Brummen zat in de kerk, dus men heeft ons vast gehoord en gezien. De Dissonanten zijn in Brummen op de kaart gezet. Het smaakt naar meer!

Afgelopen vrijdag waren De Dissonanten te gast tijdens het Keltisch festival van Mannenkoor Hardkoor. Daar zongen de mannen verschillende Keltische nummers. Dewi Boddeke (zang), Maaike Boscher (harp) en Andor Boddeke (piano) waren ook te horen samen met de Pipes en Drums Band uit Apeldoorn. Een echt Keltisch festival dat doorging tot in de kleine uurtjes. De Dissonanten gaan binnenkort weer optreden tijdens de open dag van Natuurboerderij Hommelhoeve in Empe. Daarna staan Gluren bij de Buren in Zutphen en de Open Monumentendag in Voorst op de agenda. De Dissonanten zitten niet stil.

Heb jij nu ook zin of vind je het leuk om mee te zingen? Kom dan luisteren in het Dorpshuis te Voorst op woensdag avond. Je bent zeer welkom en zangervaring is geen vereiste. Alles wat je nodig hebt is een gezonde dosis plezier. Het koor bestaat uit 4 stemgroepen (sopraan, alt, tenor en bas) Het repertoire bestaat uit pop en licht klassieke nummers. De intentie is meerdere optredens per jaar te verzorgen. Andor Boddeke, de bevlogen dirigent zorgt voor arrangementen waardoor het koor een uniek geluid heeft. Er wordt geoefend in het Dorpshuis te Voorst, iedere woensdag van 19.30-21.30 uur.

Je kunt tot woensdag 28 juni komen luisteren want dan gaat het koor 2 maanden op zomerreces. Wil je graag lid worden van dit unieke, ambitieuze koor, meld je dan aan via zing@dedissonanten.nl