Foto: Marja Poldermans
Foto: Marja Poldermans

Marktplein Theater zoekt amateur talent

zaterdag 27 mei 2023 0:00

BRUMMEN - In het komende Pinksterweekend vindt op zaterdagavond 27 mei het Marktplein Festival plaats in  Brummen. Er is voor amateur acts de mogelijkheid om één of meerdere optredens van maximaal een half uur te verzorgen in één van de theaterwagens. 

Onderdeel van het Marktplein Festival is het theaterdiner. De mensen die aan dat diner deelnemen krijgen ook een kaartje voor één van de voorstellingen. Verder kunnen ook losse kaartjes gekocht worden voor de voorstellingen.

De voorstellingen vinden plaats In de theaterwagens waarin maximaal 30 mensen kunnen zitten op banken. In de theaterwagens zijn voorzieningen aanwezig zoals licht en geluid. Ze hebben een speelvlak van 2 x 2 meter.

De organisatie is op zoek naar amateur acts op het gebied van muziek, singer songwriter, kleinkunst, poëzie, verhalenverteller, cabaret, …… of een mix van dit soort genres. Alles is mogelijk!!

Er hebben zich al acht acts aangemeld dus wacht niet te lang met reageren en grijp deze kans! De organisatie is vooral op zoek naar acts op gebied van cabaret maar ook andere acts zijn welkom. Aanmelden kan op marktpleintheater@gmail.com .