Koor InBetween.
Koor InBetween.

Koor InBetween zingt in Brummen

zaterdag 27 mei 2023 18:20 tot 18:40

BRUMMEN - Een leuk optreden van een leuk koor: Zingen bij het Pinksterfestival op zaterdag 27 mei tijdens én na het Theaterdiner wat voorafgaat aan het Marktplein Theater.

Met twee korte optredens (ca. 18.20 – 18.40 en 19.30 – 19.45 uur) treedt het koor op in de Muziekkoepel op het Marktplein in Brummen.

Met Jaap Roos en Tanja Bosman (resp. nieuwe dirigent en nieuwe pianiste) heeft Gemengd Koor InBetween zichzelf dit seizoen min of meer opnieuw (uit)-gevonden. De chemie tussen koor en begeleiding heeft gezorgd voor een prachtige, harmonieuze koorklank. 

Naast de aanwezige dinergasten is iedereen van harte welkom om te komen luisteren naar dit gratis optreden. Vanaf 19.45 uur is er gelegenheid de theatervoorstellingen te bezoeken.  Wat is nog leuker dan zingen in een koor? Zingen in een gemengd koor!

Voor meer informatie bel 06 41688664 of mail naar secr.inbetween@gmail.com