Afbeelding

Covertijd in de Vroolijkheid met Green Day op 6 april

donderdag 6 april 2023 21:00

BRUMMEN/ BROEK - Op donderdag 6 april is het tijd voor ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ in het cultuurhuis van Brummen/ Broek, ditmaal staat de Amerikaanse punkrock formatie Green Day centraal. De entree is € 7,50 en de avond begint om 21.00 uur. Er is geen voorverkoop. Als je deze avond dineert, is de entree gratis.

Green Day is opgericht in 1987 in East Bay, Californië. Green Day wordt samen met de Californische Punkband’s The Offspring en Blink-182, vaak verantwoordelijk gehouden voor het herleven van de belangstelling voor punkrock in de jaren 90 en begin jaren 2000. 
Deze avond zal de volgende gelegenheidsformatie op het podium van de vroolijkheid staan: zang en gitaar – Rik Hardijzer, gitaar – Stan de Groote, bas en zang – Stan Beuwer en drums – Rens Hardijzer.

Deze editie van Covertijd belooft weer een bijzondere avond te worden in hét cultuurhuis van Broek.

Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kun je vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719