Afbeelding

Ivang and the Night Cats bij Concordia

zondag 2 april 2023 15:00

BRUMMEN - Op zondag 2 april treedt de band Ivangh and the Nightcats op in Dorpslokaal Concordia in Brummen. Het optreden start om 15.00 uur en een kaartje kost €5,- Ivangh and the Nightcats is het power-trio geformeerd rond frontman Harald Ivangh, blues en rock and roller van het eertse uur. 

Harald wordt ondersteund door een ijzersterke ritme sectie met John Kalkman op bas en Eerde Kalsbeek op drums. De heren spelen eigen nummers gecomponeerd door Harald Ivangh en ook covers van o.a. Stevie Ray Vaughn, Hendrix, Gary Moore en Herman Brood. De focus komt de komende jaren vooral te liggen op het uitwerken van eigen originele nummers die gaan worden uitgevoerd op radio en tv en tijdens live shows. De afgelopen jaren heeft de band veel indruk weten te maken met haar live shows. Ze speelden op festivals zoals Texels Blues, Jazz in Duke Town, Jazz in Breda, Bluesroute Wagenigen en nog op vele, vele andere locaties. Eenmaal op het podium gaat Ivangh and the Nightcats los en geeft de band een energieke en wervelende show waar de vonken van afspringen. Meer informatie over het reuringprogramma van Concordia op www.dorpslokaalconcordia.nl.