Afbeelding

Reünie basisschool De Kopermolen in Klarenbeek

zaterdag 15 april 2023 14:00

REGIO - Op 15 april 2023 vindt ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan, de reünie van basisschool De Kopermolen in Klarenbeek plaats. Wegens de coronamaatregelen heeft de reünie even op zich laten wachten, maar op 15 april 2023 is het dan eindelijk zover!

Aan de Kopermolenweg 8 in Klarenbeek wordt op 15 april 2023 een reünie gehouden voor oud-leerlingen en oud-medewerkers. ’s Middags om 14.00 uur gaan de schooldeuren open voor iedereen die zich heeft opgegeven. In de school zullen foto’s hangen van de afgelopen 100 jaar en is er ook gelegenheid om op de schoolfoto te gaan met oud-klasgenoten. Tijdens de reünie kunt u onder het genot van een hapje en een drankje in het Boshuis, even terug in de schooltijd en herinneringen ophalen. Om 17.00 uur zal deze dag teneinde zijn en zit de reünie er weer op.

Opgeven voor de reünie kost 10 euro per persoon en kan tot 1 maart 2023. Het geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL97RABO0366223070 ten name van oudervereniging Kopermolen, onder vermelding van naam en geboortedatum. Ook is het mogelijk om je aan te melden door een gesloten envelop met 10 euro onder vermelding van naam en geboortedatum in de brievenbus van de school te doen.

De school hoopt vele oud-leerlingen en oud-medewerkers te ontmoeten!