Afbeelding

Themabijeenkomst ‘Keizersnede’.

donderdag 13 april 2023 19:30 tot 21:00

REGIO - De OuderAdviesRaad Geboortezorgnetwerk VSV Apeldoorn organiseert op donderdag 13 april 2023 van 19:30 – 21:00 uur een themabijeenkomst ‘Keizersnede: wat kun je verwachten?’. 

Deze avond is voor zwangeren, kraamvrouwen en moeders die een keizersnede hebben gehad en hun partners.  Tijdens deze avond vertelt Gynaecoloog K.E.A. Hack je alles over de keizersnede en het herstel na de keizersnede en kun je al je vragen stellen. Je bent van harte welkom op deze bijeenkomst in Gelre ziekenhuizen, locatie Apeldoorn.

Waarom deze bijeenkomst?

Jaarlijks bevalt ongeveer 18% van de vrouwen via een keizersnede. Het kan zijn dat de keizersnede vooraf al gepland wordt, maar ook tijdens de bevalling kan het gebeuren dat een keizersnede alsnog noodzakelijk is. Het is goed om tijdens de zwangerschap de verschillende scenario’s te verkennen.
Ook als je recent bevallen bent via een keizersnede is deze bijeenkomst heel interessant. Je hoort alles over het herstel van jouw lichaam.

Aanmelden
Geïnteresseerden voor deze themabijeenkomst kunnen zich vóór donderdag 6 april 2023 aanmelden via: ouderadviesraad@gelre.nl