Rozendaalse Bos. Foto: IVN
Rozendaalse Bos. Foto: IVN

Rozendaalse Bos: mooi bos, mooie natuur en veel cultuurhistorie

zondag 26 maart 2023 14:00

REGIO - IVN Oost-Veluwezoom organiseert op zondagmiddag 26 maart een wandeling door het Rozendaalse Bos. De wandeling loopt langs kasteel Rozendal en gaat langs nog steeds zichtbare cultuurhistorie van voormalig hakhoutbos tot aangelegde wildwallen. Daarnaast zien we de natuurlijkere bossen die zich nu ontwikkelen. Ervaar de vele eeuwen historie in dit prachtige gebied.

De wandeling begint om 14:00 uur bij de Parkeerplaats van kasteel Rozendaal, Beekhuizenseweg 3 in Rozendaal en duurt ongeveer 2-2½ u. Bij voldoende belangstelling is ook een kortere route van 1-1½ uur mogelijk. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. www.ivnoostveluwezoom.nl