Mevrouw Daaleman is maar liefst 60 jaar lid en mevrouw Derks is 40 jaar lid.
Mevrouw Daaleman is maar liefst 60 jaar lid en mevrouw Derks is 40 jaar lid.

Jubilarissen bij Vrouwen Aktief Empe/Tonden

dinsdag 21 maart 2023 19:00

EMPE - In februari vond weer de jaarlijkse ledenvergadering plaats bij Vrouwen Aktief. Twee jubilariisen werden gehuldigd. Mevr Daaleman is maar liefst 60 jaar lid en mevr. Derks is 40 jaar lid.

Ook stond de jaarvergadering stil bij de wisseling van de leden van de reiscommissie. Willy Boesveld, Monica Lievenstroo en Maartje Derks hebben vele reisjes en reiskilometers georganiseerd. Hiervoor werden ze in het zonnetje gezet door hun opvolgers.

De handwerkclub van de vereniging had een tentoonstelling van mooi versierde tassen georganiseerd. De avond werd afgesloten met een inspirerende lezing van Bela Evers over haar belevenissen tijden het oceaanroeien.

Na een aantal seizoenen vol beperkingen vanwege corona kunnen er gelukkig weer volop activiteiten worden georganiseerd. De eerstvolgende avond is op dinsdag 21 maart. Carita van Woerden, eigenaar van antiekhuis Het Timpaan in Apeldoorn en bekend van het televisieprogramma “Schatgraven”, komt van alles vertellen over oud speelgoed en antieke poppen. Deze avond vindt plaats in verenigingsgebouw ’t Oortveld in Empe en begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom.