Fling. Foto: Emil Roes
Fling. Foto: Emil Roes

Cultuurmiddag bij de Vroolijke Frans

zondag 19 maart 2023 14:30

BRUMMEN/ BROEK - Zondag 19 maart treedt “Fling” op in het restaurant van de Vroolijke Frans in Brummen/Broek. Het optreden begint om 14.30 uur en de entree is zoals altijd gratis.

Fling staat volgens de bandleden voor bevlieging, flirt, muziek die kriebelt, knipoogt en weer voorbijgaat. Daarnaast ook voor bevlogenheid, muziek die inspireert, de klank die blijft hangen. Performance en interactie met het publiek, dat is wat de band zoekt. In een setting van het kleinere podium zoals de Vroolijke Frans komt Fling het best tot haar recht. Het ensemble beschikt over een gevarieerd en aanstekelijk repertoire. De groep cruiset van Sting naar de Red Hot Chili Peppers, van de Pointer Sisters naar Dany Brilliant, van Burt Bacharach naar Anouk. De lichte muziek in de volle lengte en breedte. Fling brengt haar muziek op geheel eigen, altijd verrassende wijze, met hier en daar een theatraal accent. Voor meer informatie zie: www.fling-music.nl.

Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kunt u vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719