Foto: Natasja Grtoenewold
Foto: Natasja Grtoenewold

Landelijke Opschoondag BZZV

zaterdag 18 maart 2023 9:30

BRUMMEN - Op zaterdag 18 maart is het weer Landelijke Opschoondag. In heel Nederland gaan er mensen de straat op om zwerfvuil te rapen, niet alleen in de dorpen en steden maar ook in het buitengebied. Natuurlijk doen we daar in Brummen weer aan mee! De groep vrijwilligers van de Dorpsraad, BZZV (Brummen Zonder Zwerfvuil), doet mee, maar BZZV kan nog veel meer handen gebruiken! Ze verzamelen om 09.45 uur bij het koetshuis (aan de Pothof) bij het gemeentehuis, waar wethouder Steven van de Graaf u welkom heet bij een kop koffie of thee. Voor attributen wordt gezorgd. Na afloop, om 12.00 uur, verzamelen we weer bij het koetshuis met de volle zakken en is er voor wie wil een broodje. Voor 16 maart opgeven bij: secretariaat@dorpsraadbrummen.nl Bent u enthousiast geworden en wilt u meedoen met deze actieve vrijwilligersgroep (BZZV raapt maandelijks op een vaste dag) of wilt u meedenken over de bestrijding en preventie van zwerfafval? Stuur ook dan een mail naar secretariaat@dorpsraadbrummen.nl o.v.v. BZZV (Brummen Zonder Zwerf-Vuil). Ook Eerbeek Schoon doet mee op 18 maart (eerbeek_schoon@outlook.com).