Afbeelding

Inzameling voorjaars- zomer en sportkleding

zaterdag 18 maart 2023 11:00 tot 14:00

BRUMMEN – Op 18 en 19 april zamelt Onze DROOM dames en heren kleding/schoeisel in voor de uitgifte op 21 april van 15.00-20.00 uur. Het gaat om schone en goed uitziende dames-en herenkleding/schoeisel, die in het voorjaar en de zomer te dragen is en om sportkleding. 

Op 18 april van 11.00 - 14.00 uur en 19.00 - 20 uur en op 19 april van 10.00-14.00 uur kunt u de dames- en herenkleding, schoenen, accessoires enz. brengen bij Ontmoeting Onze DROOM, Egelantier 11a, Brummen.

Toen Onze DROOM op de Meidoornlaan 18a zat, was er een ruimte beschikbaar om de kleding permanent op te hangen. Iedere woensdagochtend was er kledinguitgifte. Op de Egelantier is hier geen ruimte voor. Omdat er juist in deze dure tijden meer behoefte is aan de kledinguitgifte organiseert Onze DROOM nu ca. twee keer per jaar een uitgifte. Alle goed uitziende kleding/schoeisel, heel en schoon is welkom.  De eerste dames/herenkledinguitgifte bij de Egelantier 11a , in november vorig jaar, was een groot succes. Vijftig mensen zochten er kleding uit. In de hal van de Egelantier 1-35 kunt u aanbellen bij nummer 11a en dan wordt de deur voor u open gedaan! Van harte welkom: ook om eens een kijkje te nemen tijdens de openingstijden. Zie hiervoor: www.st.onzedroombrummen.nl