Afbeelding

Huygenshof zoekt klaverjassers

donderdag 9 februari 2023 19:30 t/m 22:00

EERBEEK - Heb je zin in klaverjassen, een spelletje rummikub of sjoelen? Kom dan naar Huygenshof. Al ruim 30 jaar zijn er activiteiten in Huygenshof voor de Eerbeekse senioren. Elke donderdagavond wordt er van 19:30 tot 22:00 uur geklaverjast. Geen competitie klaverjassen, maar gewoon een gezellig avondje kaarten. En voor deze avond worden nieuwe klaverjasliefhebbers gezocht. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden, alleen de consumpties moet je betalen. Heb je belangstelling? Kom gerust eens een keertje kijken. Huygenshof is te vinden op Huygenslaan 73 in Eerbeek. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je terecht bij Harry Nijmeijer (0313-653377) 

Heb je meer belangstelling voor de andere activiteiten? Elke maandagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur kun je rummikub spelen. Op vrijdagmiddag kan men ook een middagje sjoelen. Tot nu toe 1x per maand maar dat kan uitgebreid worden. Er wordt ook gebiljart. Die dagdelen zitten helemaal nu vol, maar je kunt je wel alvast aanmelden.

Als er Eerbekenaren zijn die een andere (niet commerciële) activiteit willen starten, dan is er nog ruimte op de maandagavond en vrijdagmorgen. Neem daarover ook contact op met Harry Nijmeijer.