Afbeelding

Kruisjassen vv Oeken

woensdag 8 februari 2023 19:30

OEKEN - Woensdag 11 januari werd er voor de vijfde keer dit seizoen gekruisjast door vv Oeken in De Vroolijke Frans.

Deze avond werd een opnieuw een simpele zege voor de heren Bennie Bleumink en Roy ten Broeke, zij behaalden 3502 punten. Middels een vrij constante score gedurende de avond wisten Cor Wilbrink en Henk van ’t Ende beslag te leggen op de tweede plaats met een puntentotaal van 3306. Ondanks een forse eindsprint eindigden Anton Klein Heerenbrink en Theo van den Berg op een derde plaats met 3173 punten.

De overwinning in de laatste ronde in een rechtstreeks duel met de naaste concurrenten was net niet ruim genoeg voor Gijs van Dusschoten en Henk Hamer om de laatste plaats te ontlopen. Zij behaalden 2696 punten. 

De volgende kaartavond zal op woensdag 8 februari zijn. Aanvang 19.30 uur.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Henk Bruntink (telefoon 06-20285312 of via e-mail: hjbruntink@hotmail.com).