Afbeelding

Gezellige Bingoavond in Dorpsboerderij Kiboe

zaterdag 9 december 2023 19:30

EERBEEK - Op 9 december verwelkomt Dorpsboerderij Kiboe in Eerbeek buren en vrienden voor een sfeervolle bingoavond. De deuren aan Händelstraat 43a openen om 19:30 uur voor een evenement dat meer is dan alleen een spel; het is een kans om samen te komen en de gemeenschapszin te versterken.

Het initiatief, gedragen door het thema “Eerbeek voor Eerbeek”, onderstreept het nieuwe elan van het bestuur en het beheerteam van Kiboe. Ze zetten in op verbinding, met de bingoavond als symbolische start voor de vernieuwing van de boerderij als centrale ontmoetingsplaats.

Voor de prijs van 5 euro kan men deelnemen aan de bingo en genieten van een warme kop koffie of thee. Het gaat deze avond niet enkel om de prijzen, maar om het plezier van het samenzijn.

Het opfrissen van de boerderij is een collectieve onderneming waarin de lokale gemeenschap, inclusief vrijwilligers en het bedrijfsleven, gezamenlijk optrekken. Deze bingoavond symboliseert de gezamenlijke inzet om Eerbeek levendiger te maken, verenigd door de leuze “Met z’n allen de schouder eronder”.

Iedereen is uitgenodigd om bij te dragen aan deze betekenisvolle avond. Uw aanwezigheid ondersteunt de ontwikkeling van de Dorpsboerderij Kiboe naar een dynamisch centrum voor alle inwoners.

Voor details over het evenement en om uw bingokaart te bemachtigen, kunt u terecht op onze website www.kiboe.nl of contact opnemen via 06-15073020