Afbeelding
Foto:

Eerbeek maakt zich klaar voor het Winter Weekend!

vrijdag 8 december 2023 12:00 tot 18:00

EERBEEK - Van 8 tot en met 10 december zal het Kersten terrein worden omgetoverd tot een waar winterparadijs vol winterplezier en activiteiten voor jong en oud.

Het winterse spektakel begint op vrijdag om 18:00 met een spannende PubQuiz. Schrijf je snel in met je vrienden, familie of collega’s en test jullie kennis tijdens deze gezellige avond. De inschrijving is nog geopend, dus grijp deze kans en vorm het winnende team! De avond wordt feestelijk afgesloten door DJ Mitch Deluxe.

Op zaterdag en zondag, van 12:00-18:00, kun je genieten van de sfeervolle kerstmarkt. Er zullen talloze kraampjes aanwezig zijn waar je de mooiste kerstcadeaus en andere mooie producten kunt vinden. Daarnaast zal het gehele weekend een plein met foodtrucks zijn opgesteld, zodat je tussen het winkelen door kunt genieten van allerlei lekkernijen.

Ook dit jaar zal het schitterend verlichte reuzenrad weer aanwezig zijn, waarin je van een mooi uitzicht over het winterse Eerbeek kunt genieten. 

Op zaterdagavond is het tijd om de winterpret voort te zetten tijdens de Après Ski party. Op zaterdag vanaf 17:00 verandert het Kersten terrein in een echte Oostenrijkse skihut. Haal nu nog je kaarten, want dit feestje wil je niet missen! Het Winter Weekend zal op zondag worden afgesloten met de spannende Curling kampioenschappen. Vorig jaar ging het er competitief aan toe, met vooral veel gezelligheid!

Helaas zijn alle plekken voor deelname al bezet, maar je bent van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen. Na deze sportieve competitie zal een DJ zorgen voor een feestelijke afsluiting van het weekend!

Voor meer informatie en het inschrijven voor de PubQuiz en kaarten voor de Après Ski party, bezoek onze website www.oranjeverenigingeerbeek.nl of volg ons op Instagram en Facebook via @Oranjeverenigingeerbeek.