Sfeerbeeld van de deelnemers in de zaal.
Sfeerbeeld van de deelnemers in de zaal.

Twaalfde editie Popquiz Brummen 2023

woensdag 27 december 2023 20:00

BRUMMEN/ EERBEEK – Popquiz Brummen: daarvan gaan er geen 12 in een dozijn. Maar de twaalfde editie van deze levendige popquiz is wel in aantocht. En het belooft een swingende editie te worden met een bijzondere nieuwe huisband,
een Top 2000 coverband! Muziekkenners én liefhebbers van een gezellige avond noteren alvast woensdag 27 december in hun agenda. Derde Kerstdag is als vanouds Popquiz-avond in De Vroolijke Frans. Teams kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website popquizbrummen.nl. Maar ook bezoekers raden we aan deze site in de gaten te houden. De online voorverkoop start binnenkort! 

Team De Overkant was afgelopen jaren de terechte maar ook verrassende winnaar. Elf andere teams hadden na drie intensieve popquiz-rondes het nakijken. Maar de vraag rijst wie de editie 2023 gaat winnen en de ‘Hans Broer Award’, euforisch in de lucht mag houden. Deze wisselbeker is vernoemd naar de in 2016 onverwacht overleden initiatief-nemer van de popquiz Hans Broer. Teams kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website popquizbrummen.nl. 

Lokale binding noodzakelijk
De Brummense Popquiz is speciaal bedoeld voor iedereen die de gemeente woont, leeft of werkt. Meedoen kan met een team van drie personen. Minimaal twee leden van het team moeten in onze gemeente wonen danwel sociaal-economisch aan de gemeente verbonden zijn. Uiteindelijk tredenop Derde Kerstdag twaalf teams vanaf 20.00 uur aan in de popquiz-arena. De inschrijvingskosten voor een team bedraagt slechts tien euro.

Iedereen van harte welkom
Ook als je niet mee wil doen is het verstandig 27 december in je agenda te noteren. Want iedereen is van harte welkom om de quiz als belangstellende bij te wonen. De voorverkoop start binnenkort al. Nieuw is dat de verkoop dit jaar online is. Tot en met 5 december kun je een early-bird ticket aanschaffen voor slechts 5 euro. Vanaf 6 december kost een kaartje 7,50 euro. Koop je ticket via de popquiz-website. Je kunt je ook op de bezoekerslijst bij Uitspanning De Vroolijke Frans plaatsen. Wacht niet te lang, want Derde Kerstdag belooft weer een gezellige en verrassende muzikale avond te worden! 

Vragen? 
De werkgroep die jaarlijks de quiz organiseert bestaat uit Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer. Bij hen kun je terecht voor het stellen van vragen over de popquiz. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl of stel je vraag via het nieuwe mailadres popquizbrummen@gmail.com. Ook op twitter (@popquizbrummen), Facebook en instagram is de popquiz Brummen actief. Daar staan inmiddels ook allerlei test-popquizvragen en andere nieuwtjes.