Afbeelding

Extra Openbare vergadering Dorpsraad Brummen

woensdag 29 november 2023 20:00

BRUMMEN - Dorpsraad Brummen nodigt u uit voor een extra openbare vergadering op woensdag 29 november. Een extra vergadering, omdat de gemeente de gelegenheid van de Dorpsraad krijgt om een presentatie te houden over het zogenaamde voorkeursrecht, voor het bouwen van woningen, dat de gemeente heeft gevestigd op een drietal locaties aan de westkant van Brummen en u daarbij te informeren over de stand van zaken. 

Daarnaast kunt u vragen stellen over dit onderwerp. Het gaat om: 

  • gebied nabij de L.R. Beijnenlaan-Hazenberg in Brummen 
  • gebied nabij de Oude Eerbeekseweg-Hammelerweg in Brummen
  • gebied aan de Metelerkampweg in Leuvenheim 

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Inlopen kan vanaf 19:30 uur en de vergadering zal starten om 20:00 uur. De vergadering wordt zoals gebruikelijk, gehouden in het gebouw van SWB aan Graaf van Limburg Stirumplein 5, Brummen.