Afbeelding

Open atelier weekend / studio sale

vrijdag 24 november 2023 10:00 tot 17:00

BRUMMEN - Kunstenaar Aletta Bos verwelkomt u in het weekend van 24, 25 en 26 november tussen 10.00 uur en 17.00 uur in haar atelierruimte, Gravenstraat 7b Brummen. Daar kunt u onder het genot van een kopje koffie of glaasje al haar kunstwerken bekijken. Tevens is er dagelijks om 12:00 uur een rondleiding / kunstenaarsgeprek van ongeveer 30 minuten.

Grote doeken, klein schilderwerk, wand-installaties, porseleinen objectjes, collages, piezoprints en assemblages-kastje; een ruime mix van het werk van de afgelopen jaren samen met het meest actuele werk. Er zijn honderden werken uit de afgelopen tijd die vaak ook in het dit jaar verschenen boek We are Nature staan. Ook een deel van de Big Art Installatie zal te zien zijn.

Het is een open atelier weekend, als moment van kijken, ontmoeten, reflectie en tevens ook als studio-sale. Voor Aletta Bos ook een moment van ordenen en ruimte maken voor een nieuwe fase: een schilderperiode waar zij lang de tijd voor gaat nemen en waar nu al het een en ander van te zien zal zijn.

In de maand december kunt u haar presentatie in het atelier nog wel bekijken, maar dan graag op afspraak, 06 - 30367332. U wordt verzocht te parkeren bij de kerk en u bent van harte welkom!