Afbeelding

‘Muziek op schoot’ Geniet er samen van!

dinsdag 21 november 2023 11:00 tot 12:00

REGIO - Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby’s, dreumesen en peuters vinden het heerlijk om met muziek bezig te zijn. En hun ouders en begeleiders ook: samen met je kindje liedjes zingen, dansen, klappen, luisteren, muziek maken en spelletjes spelen levert heel wat kostbare geluksmomentjes op! Binnenkort zijn er weer gratis workshops in de Bibliotheek.

Muziek is goed voor de ontwikkeling

Spelenderwijs ben je niet alleen bezig met de muzikale ontwikkeling van je kindje, maar ook met de taal- en spraakontwikkeling, motorische, zintuiglijke en sociale ontwikkeling. Dingen die je dagelijkse doet zoals opruimen, tandenpoetsen, aankleden en eten gaan veel makkelijker als je erbij zingt!

Muziek op schoot

Omdat het veel voordelen heeft én omdat het zo leuk is, organiseert de BIJ de bieb in de vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello deze gratis workshops Muziek op Schoot. De workshop duurt ongeveer één uur en wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn. Iedereen met kinderen van 0 tot 3 jaar is van harte welkom.

Praktische informatie

Voor deze gratis workshop kun jij je aanmelden via de agenda op www.bijdebieb.nl. Waar?

- Bieb Twello 21 november 11.00-12.00 uur

- Bieb Eerbeek 22 november 15.30-16.30 uur

- Bieb Brummen 23 november 15.30-16.30 uur