Afbeelding

Inzameling goederen voor Kringloop de Bongerd

zaterdag 7 oktober 2023 0:00

EERBEEK - Op zaterdag 7 oktober wordt Kringloop de Bongerd geopend. Kringloop de Bongerd is een kringloopwinkel en een inloophuis en wordt gevestigd in de Bongerd, het gebouw achter de Kruiskerk.

Elke zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur is er een inzameling van goede gebruikte spullen aan de Derickxkamp tussen huisnummer 4 en 2a, daar is de achterzijde van de Bongerd. 

Welke spullen wil de kringloopwinkel graag wel en welke niet?

De winkel wil graag woonaccessoires, keukenspullen, serviesgoed, boeken, lp’s en cd’s, speelgoed, handgereedschap, kleine huishoudelijke apparaten, sieraden, antiek etc. n De kringloopwinkel gaat ook kleding voor volwassenen verkopen. Winterkleding (geen schoenen) en kleding die het hele seizoen gedragen kunnen ook gebracht worden.

De spullen en kleding moeten heel en schoon zijn. Nieuwe spullen en kleding zijn ook welkom. Er worden geen meubels, wasmachines en tv’s etc, bloempotten, schilderijen en andere grote spullen verzameld. De opbrengst van de winkel zal na aftrek van kosten besteed worden aan plaatselijke goede doelen.

Er worden ook nog vrijwilligers gevraagd om de winkel en het inloophuis te bemensen. Voor inlichtingen of opgave als vrijwilliger of vragen over de inname van goederen: Telefoon 06-51013343 en 06-12422832. Emailadres kringloopdebongerd@kruiskerkeerbeek.nl