Afbeelding

Fleetwood Mac Covertijd

donderdag 5 oktober 2023 21:00

BROEK/ BRUMMEN - Onder de titel ‘Covertijd bij de Vroolijkheid’ is er in de De Vroolijke Frans in Broek/Brummen op donderdag 5 oktober alle aandacht voor de Brits-Amerikaanse formatie Fleetwood Mac. De entree is € 7,50,- en de avond start om 21.00 uur. Voor dit optreden zijn er ook kaarten online in de voorkoop. Ga hiervoor naar fleetwoodmax.nl en bestel je tickets. Gratis entree als je dineert is niet mogelijk bij deze editie.

Onder de slogan ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis. Aanvankelijk stond een ode aan Dire Straits op het programma voor oktober, maar helaas kan dit door omstandigheden niet door gaan. Gelukkig is de Fleetwood Mac covertijdband uit 2019, die verder zijn gegaan onder de naam Feetwood Max, bereid om dit gat te vullen. Zij zullen de grootste hits spelen van de band rond oprichter/gitarist Mick Fleetwood en zangeres Stevy Nicks. met zowel nummers uit de beginperiode als “Albatross” en “Oh Well” maar ook “Dreams” en “Go Your Own Way” uit de gouden jaren. LiveMusic schreef over Fleetwood Max in een recente review “de onvergetelijk mooie muziek van Fleetwood Mac wordt door Fleetwood Max eindelijk met liefde, echt speelplezier en door topmuzikanten gebracht. Fleetwood Max bestaat uit Chris van der Werken (toetsen) Robert Kersten (gitaar/zang) Richard Bekker (bas) Gerton Eijkelkamp (drums) Gerrie van Amersfoort (zang) en Eleo van Steenderen (zang). Het belooft weer een bijzondere avond te worden in hét cultuurhuis van Broek. 

In het covertijdprogramma staat op donderdag 2 november Ilse de Lange op het programma. Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kun je vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719