Muizestaartje
Muizestaartje

Paddenstoelencursus voor beginners

woensdag 28 september 2022 0:00

RHEDEN/ REGIO - Paddenstoelen lijken uit het niets te verschijnen. Je kunt ze overal tegenkomen Het meest in de herfst. Daarom organiseert IVN Oost-Veluwezoom in eind september een korte paddenstoelencursus die bestaat uit twee lesavonden en twee excursies. Tijdens de lesavonden wordt ingegaan op de vraag wat zijn paddenstoelen, hun vormenrijkdom, de groeiwijze, de rol van paddenstoel in de natuur, de voortplanting en hun relatie met andere planten. Ook wordt verteld waar u op moet letten als u met hulp van een paddenstoelenboek de naam of familie van een paddenstoel wilt opzoeken.

De cursusavonden zijn op de woensdagavonden 28 september en 12 oktober in het gebouw de Klaproos aan de Korenbloemstraat 21, 6991 VN Rheden. De excursies zijn op de zaterdagmiddag 1 en 15 oktober.
De kosten voor deze cursus zijn vijfentwintig euro per persoon.
Aanmelding graag voor 18 september 2012 via de website www.ivnoostveluwezoom.nl. 

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij Gerrit Lammers, telefoon 0653553312, email: natuurcursus@ivnoostveluwezoom.nl