Forest Jazz Band
Forest Jazz Band

Forest Jazz Band, optreden in Dieren

zondag 25 september 2022 14:30

REGIO - Het is al weer 45 jaar geleden dat de Forest Jazz Band werd opgericht. Mannen van het eerste uur waren: Gerard Dijkgraaf, trompet. Henk Diepenbroek, clarinet /sax. Ton Bos, trombone/trompet. Karel Frankfort, piano. Hans Rijnbende, gitaar. Ton Smeltink, bas. Cor van Hoften, drums. 

De band heeft in de loop der jaren vele hoogtepunten meegemaakt:zoals optredens voor de Canadese veteranen in Apeldoorn, optredens op Sint Maarten en een tour door Australië.De hedendaagse bezetting speelt de sterren van de hemel en wordt veel gevraagd. Het optreden is dus op zondagmiddag 25 september in Het Hart van Dieren, Callunaplein 10, Dieren. Aftrap: 14.30 uur. Vrij entree. Vrij parkeren. Dat wordt weer leuk: Reken maar van Jazzzzz!

Locatie