Afbeelding

Plantjesmarkt voor amateurkwekers

zaterdag 24 september 2022 10:30 t/m 15:00

OEKEN - “Als je nog wilt deelnemen aan de plantjesmarkt voor hobbytuiniers dan is nu het moment om je aan te melden”. Daartoe roept De Mollenhof in Oeken op, omdat bezig zijn met het organiseren van hun volgende markt voor amateurkwekers. 

De vorige markt in mei, geopend door loco-burgemeester Pouwel Inberg, was heel succesvol. Er is deze keer nog plek voor enkele nieuwe hobbytuiniers. De markt, met live muziek, zal gaan plaatsvinden op zaterdag 24 september van 10:30-15:00 uur op het terrein van Dagbesteding De Mollenhof, Kleine Vosstraat 7 in Oeken. 

Aanmelden voor deelname als kweker is mogelijk via info@mollenhof.org.. Er zal een ruim assortiment planten en bloemen worden aangeboden van vooral lokale hobbykwekers. Daarnaast zijn er ook zaden, pompoenen en kalebassen te verkrijgen. En wordt er jam en honing verkocht. Uiteraard is er gelegenheid om een kopje koffie of thee met iets lekkers te nuttigen. De inkomsten gebruikt Stichting De Mollenhof voor de verdere ontwikkeling van het Natuur Belevingspad (ruiken, voelen, proeven, kijken) op het terrein.

Locatie