Afbeelding

Nieuwe expositie in wereldwinkel Eerbeek

zaterdag 24 september 2022 14:30

EERBEEK - Op zaterdag 24 september zal om 14.30 uur in de Galerie van de Wereldwinkel in Eerbeek een nieuwe expositie worden geopend. Dit keer met schilderwerk van Sandra Omlo met als thema: Natuur. Sandra schildert al sinds 1991 bij een tekenclubje in de ‘Drieschaar’ in Dieren Noord Oost. In 1997 volgde ze in Beekbergen bij Elly Bos van de ‘Kleine Academie’ een basiscursus (potlood, pastel en aquarel). Tegenwoordig schildert Sandra veel met acryl.

Sandra houdt veel van de natuur, wat terug te zien is in haar schilderwerk. Sandra is IVN natuurgids bij IVN Oost Veluwezoom en IVN Eerbeek e.o.. Ze hoopt met haar schilderijen en als gids de mensen te laten zien hoe mooi de natuur om ons heen is.

De tentoonstelling is nog te bekijken tot en met zaterdag 29 oktober. Wereldwinkel Eerbeek is gevestigd aan de Stuijvenburchstraat 99. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10-17 uur en op zaterdag van 10-16 uur.

Locatie