Afbeelding

Warm Winterweekend in Eerbeek

vrijdag 9 december 2022 0:00

EERBEEK - De aftrap voor de komende kerst begint in Eerbeek op 9, 10 en 11 december met een geweldig ‘Winterweekend’. Het is een geheel nieuw evenement georganiseerd door het 14 koppige team van de Oranjevereniging samen met de ondernemers van Eerbeek. “We willen een fijne sfeer neerzetten omdat we denken dat daar behoefte aan is in ons dorp, zegt Nick Obma. Het ontbreekt al een tijd aan evenementen en we zijn benieuwd hoe dit ontvangen gaat worden”. Het voormalig Kersten terrein zal deze dagen dienen als decor voor een warm, gezellig en sfeervol samenzijn.

Er komt een grote feesttent met buiten een heuse kerstmarkt met zo’n 20 tal kramen waarbij de kerstman zeker zijn intrede zal doen. Tijdens het luisteren naar verschillende koren die meerdere malen gedurende het evenement optreden, kun je genieten van diverse lekkere versnaperingen. Mooi uitzicht heb je vanuit het enorme reuzenrad die het hele weekend op het terrein zal staan. Alle dagen zal het bruisen van de activiteiten waarvoor je je nu al in kunt schrijven of waarvoor je kaarten kunt kopen. Wat dacht je van de 1e Eerbeekse Curling Kampioenschappen of de Eindejaars Pubquiz of een Workshop Kerstdecoratie maken? Mocht het Nederlands elftal ver komen tijdens de WK in Qatar, dan zal dit op groot scherm te zien zijn. Zo niet, dan is er een dansfeest met DJ op de vrijdag,- en zaterdagavond.

Als klap op de vuurpijl is er op zondag een groot après-ski festijn. Alle winkels zijn dit hele weekend geopend. Kijk voor meer informatie op www.oranjeverenigingeerbeek.nl of op de Instagram of Facebook pagina van Oranjevereniging Eerbeek.