De Diksie Krekkers
De Diksie Krekkers

Diksie Krekkers in de Vroolijke Frans

zondag 4 december 2022 14:30

BROEK/ BRUMMEN - Op zondag 4 december spelen de Diksie Krekkers in de Vroolijke Frans in Brummen. Het optreden is in de zaal en is zoals altijd gratis toegankelijk en start om 14.30 uur.

De Diksie Krekkers, is in 2015 bij toeval ontstaan, toen tijdens een optreden van een gelegenheids-band bij de Vroolijke Frans in Brummen, het allemaal zó lekker klikte en het plezier in het spelen met deze groep zó groot was, dat de bandleden elkaar spontaan het ja-woord gaven. Komt dat zien (en horen); je wordt er waarschijnlijk net zo blij van als de band zelf!
Het repertoire varieert van authentieke New Orleans nummers uit de 20-er jaren tot swing uit de jaren ’30, ’40 en ’50. Soms vrolijk en opzwepend, dan weer melancholiek.
Bezetting: Marius de Graaf: klarinet, Gerrit Boschloo: trombone, Carl de Ruygh: cornet/zang, Ad Rats: bas, Ray Aubrey: slagwerk/zang, Martin Ackermann: banjo

Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.