Afbeelding

Boekfiets zoekt Sint en kind en de trekking van de Spiekpietjesactie

zaterdag 3 december 2022 10:00

BRUMMEN/ EERBEEK - Voorlezen bij de Boekfiets, pietenyoga en de trekking van de Spiekpietjesactie. Het staat allemaal op de planning op zaterdag 3 december in Brummen en Eerbeek. Van harte welkom kinderen samen met je (groot)ouders!

Voorlezen en Spiekpietjes prijzen trekking in Brummen

Zaterdagochtend 3 december rijdt de Boekfiets naar Primera Bosman om nieuwe Sintverhalen voor te lezen. Zoals ‘Boer Boris en een paard voor Sinterklaas’, en de leuke zoekplaten van Sint en zijn ondeugende Pieten. Kinderen tussen 3 en 7 jaar en hun (groot)ouders zijn tussen 10.30 en 11.30 uur van harte welkom op het pleintje vóór de winkel. Natuurlijk gaan we ook samen liedjes zingen en bewegen bij de verhalen. Maar kleed je toch warm aan, want de Boekfiets staat gewoon buiten. Nóg een verrassing: in dat uur, zal de trekking van drie prijzen van de Spiekpieten Speurtocht zijn. De kinderen die de afgelopen weken langs de winkeliers met Spiekpieten zijn gegaan en de goede namen hebben gevonden, maken kans op een extra prijs! Jolanda van de Bibliotheek rent voor dit feestelijke moment van de Pietenyoga naar Primera Brummen. Als jouw naam uit de pietenmuts komt, word je door de Bibliotheek thuis gebeld, als je er dan net niet bij bent.

Voorlezen en Spiekpietjes prijzen trekking in Eerbeek

Zaterdagmiddag 3 december rijdt de Boekfiets naar de Bibliotheek in Eerbeek. Op het pleintje voor de bieb aan de Coldenhovenseweg 13 kun je daar tussen 13.00 en 14.00 uur luisteren naar Sinterklaasvoorleesverhalen. In dat uur zal Regina van Bibliotheek Eerbeek ook uit een feestelijke Pietenmuts drie prijzen trekken voor kinderen die mee hebben gedaan met de Spiekpietjesactie. Welkom!

Pietenyoga in Brummen en Eerbeek

Wist je dat dat je op zaterdag 3 december ook mee kunt doen met Pietenyoga? Een heerlijk momentje voor ouder en kind. In de Bibliotheek in Brummen is dit om 10.00 uur. In Bibliotheek Eerbeek is de Pietenyoga om 11.15 uur. kan je met je ouder samen met de yogales meedoen vanaf 10 uur in Brummen en 11.15 in Bibliotheek Eerbeek.

Komen jullie allemaal kijken, luisteren of yogaën met je mama, papa, broertje, zusje, opa of oma op 3 december? Zet een warme Pietenmuts op!