shirmarouse.com
shirmarouse.com

Bijzonder Kerstconcert met Shirma Rouse

zaterdag 17 december 2022 20:00

BRUMMEN - Het Brummens Mannenkoor prijst zich gelukkig dit jaar weer een kerstconcert te kunnen organiseren in Brummen Het bijzondere aan het concert zal zijn dat het koor dit gaat verzorgen samen met de bekende zangeres Shirma Rouse. Het concert wordt gehouden in de Oude of Pancratius kerk te Brummen op zaterdag 17 december 2022 aanvang 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur).


Link naar PDF bestand

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot een van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Shirma is geboren op Curaçao en opgegroeid op St. Eustatius. Haar muzikale carrière startte zij als achtergrondzangeres bij diverse bands en artiesten zoals Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door de Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival.

Shirma Rouse is inmiddels ook een veelgevraagde BN-er. Zo deed ze o.a. mee aan “De gevaarlijkste wegen van Nederland, was ze gastjurylid in het tv.programma “Project Rembrandt”. Ook treedt ze regelmatig op met het “ZO! Gospel Choir” en is ze medesamensteller van de expositie “Gospel, een muzikale reis van kracht en hoop”, .welke tentoonstelling tot en met 10 april 2023 in het Museum Catherijneconvent in Utrecht te zien en te beluisteren is. 

Het concertprogramma bestaat uit drie onderdelen met allereerst het Brummens Mannenkoor met diverse (kerst)liederen, daarna het solo-optreden van Shirma Rouse met o.a. ‘Joy tot the world’ en ‘Je vecht nooit alleen’ en als laatste blok een gezamenlijk optreden van Shirma met het BMK met o.a. ‘Hallelujah en ‘Feliz Navidad’. Shirma Rouse zal op de piano worden begeleid door Melvin Nyavor en het BMK staat zoals gebruikelijk onder leiding van dirigent Henriette Hansma en wordt begeleid door pianist Gerard Geurts.

De toegangsprijs bedraagt € 10,00 en kaarten zijn verkrijgbaar bij Drogisterij Troost te Brummen (contant betalen) en Primera Eerbeek, bij de koorleden en zolang de voorraad strekt bij de aanvang van het concert in de kerk..

Voor verdere info: www.brummensmannenkoor.nl en http:shirmarouse.com