Vrouwenkoor Te Gek Brummen
Vrouwenkoor Te Gek Brummen

Najaarsconcert vrouwenkoor “Te Gek”

donderdag 1 december 2022 20:00

EERBEEK - Vrouwenkoor Te Gek Brummen heeft een eigen concert op donderdagavond 1 december a.s. in Cultuurhuis “Pater Dekker” in Eerbeek.

Het eerste eigen optreden na de corona pandemie en met de nieuwe begeleider organist / pianist Koos van Raaij. Koos heeft jarenlange ervaring met begeleiden van een koor. Het koor heeft hard gerepeteerd voor dit optreden met veel nieuw repertoire en solo’s en natuurlijk met de rode hoedjes outfit wat er altijd vrolijk uitziet. www.tegek-koor.nl 

Te Gek staat o.l.v. dirigent Anja Luyt en is een vooruitstrevend koor waar kwaliteit voorop staat. Tevens is zij dirigent van het koor “Eigenwiese” in Raalte en heeft jarenlang ervaring met zingen in het sextet “De Notrudamus” uit Deventer. Het optreden in Cultuurhuis “Pater Dekker” H.A. Lorentzstraat 20, 6961 XL Eerbeek, is gratis toegankelijk, een vrije gift is welkom. Aanvang 20.00 uur.