Afbeelding

Hulp van de Walk&Talk

donderdag 1 december 2022 9:30 t/m 11:30

BRUMMEN - Ben jij op zoek naar (ander) werk? En kun je wel wat hulp gebruiken bij deze zoektocht? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van andere werkzoekenden? Bezoek de Walk & Talk bij de Bibliotheek.

Over Walk&Talk

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar in de Bibliotheek. Het bijwonen van de Walk&Talk bijeenkomsten geldt als sollicitatieactiviteit. 

Alles op een rijtje

Wanneer?  Donderdag 1 december 

Hoe laat? van 09.30 tot 11.30 uur

Waar?         Bibliotheek Brummen

Kosten?         geen

Koffie en/of thee staat voor je klaar. Iets voor jou? Lees meer informatie op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Welkom bij de Bibliotheek.