Zangeres Manon Wouterse covert Adele.
Zangeres Manon Wouterse covert Adele.

Covertijd Adele

donderdag 1 december 2022 0:00

BROEK/ BRUMMEN - Op donderdag 1 en vrijdag 2 december is het Covertijd bij de Vroolijkheid met ditmaal niemand minder dan Adele. De nightclubsetting op vrijdag 2 december is inmiddels uitverkocht, dus wil je deze prachtige avond niet missen koop dan snel een kaartje voor donderdag 1 december in de gebruikelijke setting van de Coveravonden. De entreeprijs is dan €7,50 en gratis wanneer je vooraf komt dineren.

Om haar ouevre helemaal tot zijn recht te laten komen zal haar werk vertolkt worden door een 9-koppige band. De formatie voor deze avond bestaat uit: Manon Wouterse - Lead zang, Michel Roser - Drum, Michiel Pelgrom - Bas, Marcel Gerrits - Gitaar, Emma van Wijngaarden – Piano, Milou Ruiterkamp - achtergrond zang, Chantal Nengerman - achtergrond zang, Judith Richel - viool

Kaarten voor donderdag 1 december zijn te koop bij Primera Brummen, Hendriks Boekhandel Eerbeek, en uiteraard bij de Vroolijke Frans. Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kun je vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719.