Classicrockband Leuck
Classicrockband Leuck

Classicrockband Leuck bij Concordia

zondag 27 november 2022 15:00

BRUMMEN - Op zondagmiddag 27 november is er weer reuring bij Concordia in Brummen. Op die middag speelt de classic rock formatie LEUCK om 15.00 uur in de zaal van het dorpslokaal. De entree hiervoor is gratis.

Leuck speelt voornamelijk Classic Rock maar zijn ook niet vies van een lekker stukje Blues. Zowel Engels- als Nederlandstalige klassiekers staan op de setlist. Zij spelen onder andere nummers van Pink Floyd, Neil Young, Robert Palmer, Janis Joplin, CCR, The Beatles, U2, Anouk, De Dijk, The Scene, en Van Dik Hout, Guus Meeuwis en nog veel meer.

Dit is een evenement in een reeks onder de noemer ‘Reuring bij Concordia’. Meer informatie kunt u vinden op www.dorpslokaalconcordia.nl