Gezellige, warme Wintermarkt.
Gezellige, warme Wintermarkt.

Gezellige, warme Wintermarkt in de Pancratiuskerk

zaterdag 26 november 2022 10:00 t/m 15:00

BRUMMEN - Op zaterdag 26 november wordt de jaarlijkse wintermarkt gehouden. Van 10.00 uur tot 15.00 uur kunnen bezoekers struinen tussen de kraampjes met allerlei leuke en lekkere spulletjes. Het wordt een gezellige, warme wintermarkt met koffie, gebak en snert. Vele vrijwilligers zijn in touw geweest om allerlei kerstattributen te vervaardigen die u voor een schappelijk prijsje kunt kopen. Zo zijn er adventskransen, glas- en servies werk, breiwerk en kinderspeelgoed. Er is ook een boekenhoek.

De opbrengst van de markt gaat dit jaar weer naar het revalidatie project voor gehandicapte kinderen in Mangu, Nigeria. Het artsenechtpaar van de Venis is nauw bij dit project betrokken. U bent allen van harte welkom.