Jannemien Wensink op sopraansaxofoon
Jannemien Wensink op sopraansaxofoon

Aankondiging Herfstconcert Muziekvereniging Eendracht

zaterdag 26 november 2022 19:30

EERBEEK - Op zaterdag 26 november geeft muziekvereniging Eendracht een Herfstconcert in De Kruiskerk aan de Dr. Gunningstraat in Eerbeek. Het is een bijzonder concert omdat het orkest voor de eerste keer wordt geleid door haar nieuwe dirigent: Paul van Gils uit Roelofarendsveen. Het concert staat tevens in het teken van het muziekexamen van Jannemien Wensink op sopraansaxofoon. Zij zal als solist optreden met het fanfareorkest en tevens treedt zij samen op met Het Gelders Saxkwartet. Dit kwartet bestaat uit vier (semi-)professionele saxofonisten afkomstig uit de vier historische kwartieren van Gelderland. Het concert wordt een diverse muzikale traktatie voor het oor. Het concert start om 19.30 uur en de toegang is gratis.