Afbeelding

Black Friday anders bij Wereldwinkel

vrijdag 25 november 2022 10:00

EERBEEK - Vanuit Amerika is ‘Black Friday’ naar ons land overgewaaid. Op 25 november, een dag waarop de consument met fikse kortingen wordt verleid om (veel) aankopen te doen. Vaak koop je dan dingen omdat ze zo goedkoop zijn, maar heb je het echt nodig? Wereldwinkel Eerbeek heeft besloten om niet aan deze gekte mee te doen, maar juist de aandacht te vragen voor een eerlijk en duurzaam leven.

De Wereldwinkel heeft -geïnspireerd door de keten Dille&Kamille- daarom besloten die dag gesloten te zijn voor verkoop. En een mooi alternatief programma aan te bieden. Er wordt om 10:00 uur gestart met een kop fairtrade koffie met iets lekkers erbij. Dan wordt er om 11:00 uur de film ‘My Biggest Little Farm’ vertoond. Van 13:00-14:00 uur kan er van een veganistische lunch worden genoten. Van 14:00-15.30 wordt er onder leiding van een IVN gids gewandeld door het Webersbos en van 15.30-16.30 uur wordt er thee geschonken in de Wereldwinkel.

Inwoners van Eerbeek en omgeving worden van harte uitgenodigd om erbij te zijn deze dag. Opgave is mogelijk voor één of meer of alle onderdelen. Meedoen is gratis. Wel is een vrije gift voor een duurzaam vrouwenproject in Nepal heel welkom.

Meer informatie: www.wereldwinkeleerbeek.nl. Opgave: in Wereldwinkel Eerbeek, Stuijvenburchstraat 99 of online: wereldwinkeleerbeek@gmail.com.