Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Wandelen met de boswachter

zondag 5 juli 9:30 uur

LOENEN - Binnenkort kunt u wandelen met de boswachter. Deze zomerwandeling wordt op verschillende zondagen in de maanden juli en augustus georganiseerd.

Zondag   5 juli, 2 & 30 augustus         9.30 - 11.30 uur Reeënberg Loenen, start bij P Waterval

Zondag 19 juli & 16 augustus             9.30 - 11.30 uur Hoeve Delle Loenen, start bij P Ramenberg

Je wandelt over de stuwwallen van de Veluwe. Een heuvelachtig landschap met stuifzand, heide en bos, waar edelherten, wilde zwijnen en verschillende roofvogels zich thuis voelen.

Deelname

De excursie start om 9.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. De wandeling door natuurgebied Reeënberg start vanaf de parkeerplaats Loenense Waterval aan de Beekbergerweg in Loenen. Het startpunt voor de wandeling door natuurgebied Hoeve Delle is parkeerplaats Ramenberg aan de Groenendaalseweg in Loenen. Aanmelden voor deze excursie is verplicht en kan via de website www.natuurmonumenten.nl/reeenberg-loenen (wandeling Reeënberg) en www.natuurmonumenten.nl/hoevedelle-loenen (wandeling Hoeve Delle).

Praktische info

Koop van tevoren online een kaartje.Doe stevige schoenen aan.Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.Neem warme kleding en/of regenkleding mee. Honden mogen helaas niet mee.

Corona

Natuurmonumenten volgt bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 16 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Houd je aan de richtlijnen.


deel deze activiteit

 


Week 26

In week 26 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: